19 april, 2024
Hud

Spännande från Rosenserien

Ni har väl inte missat Rosenserien?

På 90-talet nångång var mamma och jag på ett säljmöte i IOGTs lokaler här i Norrköping. Rosenserien var där och vi deltog i en av deras säljmöten, kanske för att själv bli säljare eller enbart för att lyssna på en säljpitch. Säkerligen var vi ute efter något som skulle hjälpa mot min akne, som såhär i retrospektiv inte var särskilt allvarlig.

De har verkligen blivit mycket sexigare sedan dess, fått lyxigare förpackningar och inte en riktigt lika amatörmässig image.

Mika kanske är lite ung att börja med sånt här… Eller? 

 

Rosenserien grundades på 80-talet och blev efter några år så framgångsrika att de började säljas i hälsokostbutikerna. De startade här i Norrköping men har idag sitt huvudkontor och lager i Valdemarsvik. De flesta produkter tillverkas i Östersund. Jag har naturligtvis sett dem i butikerna men aldrig köpt något sedan det där tidiga mötet, de ligger på den övre prisnivån för att jag ska kunna köpa dem.

Men nu träffade jag deras representanter på Daisy Beauty Expo och fick hem ett litet paket extra efteråt. Jag kommer inte orda så mycket om dem just nu utan det kommer recensioner vartefter.

Läs gärna mer om Rosenserien här om du är nyfiken! Oerhört trevliga människor måste jag säga, ska besöka dem nästa gång jag åker till mamma i Vika!

Jag har fått hem att testa Deodorant, Ansiktsolja, Kroppsolja, Gentle Peeling, Night Cream Intense, Rose Cream. Övre raden Moisturizer for men, After Shave Tonic for men, Rose Water, Cleansing Cream och Moisturizer. Och en massa rosblad! Så sött!

Recensioner kommer! Är det något du är mer nyfiken på? Än så länge har jag bara testat deon och den är riktigt bra, så skönt att den är parfymfri.