Jag har fått hem produkter från Eucerin för påseende. Jag har mycket melasma och har kört några syrabehandlingar i vinter som gav en del resultat på fläckarna. De vill man ju inte riskera att de kommer tillbaka, eller hur?

Jag tänker därför köra ordentligt med solskydd i vår och sommar. Minst spf 50 och kanske tom mer om jag aktivt solar. Jag går ju aldrig ut utan smink men enbart foundation räcker ju tyvärr inte. Jag fick Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50 och Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30 samt även solskydd till Mika.

Såhär skriver Eucerin om sitt solskydd:

Eucerin Sun Protection ger omfattande skydd mot solskador, i sortimentet finns en solskyddsprodukt för varje hudtyp. Alla produkter innehåller högeffektiva, fotostabila UVA- och UVB-filtersystem biologiskt cellskydd. Det finns solskydd för olika hudtyper (normal, torr, fet, aknebenägen) samt för ansiktet och kroppen. Det finns produkter för barn och vuxna. Det finns till och med solskydd som är anpassade för hudåkommor som allergi, akne eller aknebenägen hud och atopiskt eksem. Samtliga produkter har en lätt konsistens, är lätta att applicera och absorberas snabbt. Vi använder enbart utvalda aktiva ingredienser med kliniskt bevisad effektivitet och hudvänlighet.

 

Eucerin har även solkydd med en färgad bas!

 

 Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50

Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50 är en produkt med hög solfaktor för daglig användning som passar alla hudtyper. Den skyddar huden i ansiktet mot solsveda och hudskador till följd av solen och reducerar även tecken på åldrande. I formulan kombineras två avancerade tekniker som ger ett överlägset skydd mot UV-skador, inklusive åldersfläckar, och en intensiv återfuktning som synbart reducerar rynkor i ansikte och dekolletage.

Min kommentar: Vit kräm som sjunker in bra i ansiktet, blir inte flottig men inte heller matt. Fungerar bra tillsammans med antingen en väldigt torr foundation eller med en primer över. Gör inte ansiktet vitt och känns som det skyddar. Min foundation glider inte av efter nån timme.

Pris: 143 kr på Apotek Hjärtat just nu!

Läs mer här!

 

Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30

Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30 är ett avancerat solskydd för ansiktet som har utvecklats specifikt för att skydda mot UV-skador. För blandhud och fet hud. Vattenresistent.

Denna innovativa produkt ger omfattande skydd mot hudskador från solen – både i hudens övre och undre lager.

Min kommentar: Lätt kräm som sjunker in snabbt och ger ett matt resultat. Perfekt till en lite blötare foundation eller med primer, eller om du bara vill ha solskydd. Lite för låg spf för hela sommaren, men funkar senare i höst när huden vant sig lite.

Läs mer här!

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)