Som ni har sett fick jag en hel del produkter från L’Oréal med mig från Daisy Beauty Expot. En hel del smink har jag hunnit testa, det kommer mer även till bloggen. Ni som följer mig på instagram har sett mina selfies på sistone med läppstift från L’Oréal. Men jag fick också med mig 4 nagellack, de ska vi titta på den här veckan!

Först ut är knalligt röda L’Oréal Paris – Rouge Amor (nr 558). Jag vet inte om det är en ny kollektion eller bara vårens färger som släpps nu i februari. Den finns inte på Kicks.se iaf, så vi antar väl att det är nytt. Det här lacket ingår i serien Color Riche Le Vernis l’Huile, lack berikat med oljor. Jag har inte tidigare testat dem så det var kul att jag fick hem några flaskor. Det är en väldigt vacker röd dessutom, inte för tomatig eller orange eller för mörk heller.

2 lager, riktigt bra pensel och formula. Torkade lite långsamt som ni ser men berodde nog mest på att jag hade bråttom. Mycket lättlackat i övrigt.

L’Oréal Paris kostar 79 kr på Kicks. Vad tycker du om detta?

    • Tack så mycket! :D Så jämnlånga är de inte, vissa växer fortare än andra. Eller går av oftare än andra….

Comments are closed.