19 april, 2024
Hud

Aktiv hudvård från Tebiskin

Här kommer ytterligare ett paket som jag fått efter Daisy Beauty Expot, Tebiskin.

Företaget DermaPro Medical hade ett vackert inrett rum på mässan, de har hand om flera märken men en av dem är Tebiskin. De koncentrerar sig på att behandla orsak till hudproblem och inte symptom. Jag stod en stund och pratade med en av deras representater, vi försökte komma fram till vad jag behövde i hudvårdsväg för att just kunna skicka ett paket med skräddarsydda produkter efteråt.

Jag berättade om mina hudfläckar, att jag fått torrare hud med åren och att jag får en del akne fortfarande. Detta är alltså vad som damp ner:

Från vänster på vänstra bilden: Tebiskin Gly-Clean Gentle Cleanser with exfoliating action, Tebiskin OBK Cream for oily skin prone to acne, Tebiskin Idra Hydrating – emollient cream. I den lilla flaskan hittar vi Tebiskin Gly-C Strong Anti-Oxidant and exfoliating serum gel. Jag fick även DreamWeave mascara samt Colorgenics lipstick gloss i färgen Pink to Bronze i en oerhört spejsad förpackning.

Jag kommer berätta mer om dessa när jag testat dem. Jag tänker att jag borde använda dessa rätt snart innan solen blir för stark.

Är det någon speciell produkt du vill läsa mer om direkt? Du kan läsa mer om Tebiskin här på DermaPros hemsida!