M Picaut var ett av de märken som var med på Daisy Beauty Expot. Tyvärr missade jag chansen att prata med Mette Picaut, någon som tydligen är en otroligt härlig människa. Men jag fick en möjlighet att testa deras nyhet Hydra Lagoon Overnight Mask ändå!

Såhär beskrivs den här masken:

En lyxig anti age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och lugnar stressad hud. Avokado och Squalene stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hyaluronsyra och Pentivitin, ökar fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger en anti-age effekt. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.

Jag är så grymt torr i huden, ok lite bättre nu när den värsta vintern är över. Men tidigare var det så illa, på gränsen till självsprickor. Jag har öst på med olika nattmasker och feta krämer, men ingen har varit så härlig som den här. Mjuk härlig kräm som snabbt går in i huden, går ju inte att misslyckas.

Men jag återkommer med en recension av denna, vill ge den lite tid att testas ordentligt.

Läs mer här så länge!