urtekram-kokos-setMåste tipsa om detta set från Urtekram, Urtekram Kokos Schampo och balsam. Varje gång jag tvättat håret med detta är det så sjukt lent och härligt!

Jag varvar med tre olika sorters schampo och balsam, håret vänjer sig ju så effekten uteblir om du använder samma jämt. Det har jag upplevt iaf, möjligt att det bara är en myt. Men efter varje gång när just Urtekram använts är håret lent, rent, lätt att reda ut och är fint i två dagar. Tredje dagen är hårbotten rätt fet men det upplever jag oavsett tvätt.

Urtekram är ju dessutom ekologiskt och billigt samt finns lätt tillgängligt i mataffärerna.

Kokos Schampo eko 250 ml

URTEKRAM® Kokos Schampo med ekologisk kokosnektar och prästkrageextrakt hjälper på ett naturligt sätt till att ge fukt åt håret liksom tång återvitaliserar det. Dessutom ger den ditt hår en underbar doft av naturlig kokossötma.

Ingredienser
Vatten, försåpad kokosolja och majsglukos, kokosnektar*, aloe vera*, söt apelsinolja*, tångextrakt*, prästkrageextrakt, parfym (eteriska oljor och extrakt), salt, polysackarid, vitamin E, magnoliabarkextrakt. * = Ekologisk. * = Ekologisk.

Kokos Balsam eko 250 ml

URTEKRAM® Kokos Balsam med ekologisk jungfrukokosolja och kokosnektar hjälper på ett naturligt sätt att ge näring och fukt åt normalt hår. Dessutom ger den ditt hår en underbar doft av naturlig kokossötma. Massera in den i håret och låt verka i 2–3 minuter.

Ingredienser
Vatten, aloe vera*, vegetabiliska emulgerings- och stabiliseringsmedel, glycerol**, lecitin, jungfrukokosolja*, kokosnektar*, parfym (naturliga eteriska oljor och extrakt), söt apelsinolja*, magnoliabarkextrakt, vitamin E. * = Ekologisk. ** = Tillverkad med ekologiska ingredienser.

 

Betyg: 4 av 5

__
Produkt: Urtekram Kokos Schampo och balsam
Betyg: 4 av 5
Pris: 59 kr styck
Mängd: 250 ml
INCI: Se ovan!
Köpa igen: Kanske
Inköpsställe: Lyko, schampo och balsam