Oftast när man köper remover köper man samma gamla vanliga remover, tex Ciens som är jättebra eller kanske Gripens remover. Denna gång provade jag istället Nail Polish Remover by H&M, en av tre olika varianter de sålde på H&M på stan. Jag har någonstans läst att någon av dem är skitkass och någon bra…

Nåja, jag fick den skitkassa.

Visst, lacket gick bort men det krävdes väldigt lång tids gnuggande. Dessutom hinner tussen torka innan jag ens är klar med en nagel så ständigt påfyllning behövs. Blev till slut så illa tvungen att byta till en Gripen Aceton med olja som jag hade hemma, då försvann det på två sekunder. Och jodå, jag har en annan remover nu som är lite mer skonsam.

Den här removern från H&M innehåller aceton och Vitamin E som en av de absolut sista ingredienserna. Hade jag tittat lite mer noga på den här flaskan hade jag aldrig köpt den!

Betyg: 1 av 5.
Pris: Ingen aning, 19 kr?
Mängd: 150 ml
Köpa igen: ALDRIG!
Inköpsställen: H&Ms butiker.
INCI: Acetone, Aqua, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl, Laurete, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Benzophenone-4, Cl 17200