Jag fick en Babyliss Curl Secret av mamma i födelsedagspresent, den lanserades för något år sedan så det är absolut ingen nyhet. Men hittills har den varit alldeles för dyr för att jag ska köpa den. Enligt prisjakt.se ligger de nu på runt 1000 kr så blivit lite billigare iaf.

curl-secret1

Curl Secret är lite av en innovation, istället för en stång du virar håret kring har du här en automatisk manick som rullar upp en slinga och lockar den. Riktigt smart och det blir verkligen fina lockar av den. Men, den är fullständigt livsfarlig. Jag har använt den 3 gånger kanske (då jag bara tvättar håret 1 gång per vecka blir det inte oftare) och visst blir resultatet fantastiskt. Men jag är helt svettig efteråt! Låt mig bryta ner problemen:

  • Jag har hår ner till brösten kanske. Det är tunt men det är mycket hår, jag har problem att få en lagom tunn slinga och få bort resten. Använd klämmor för att dela upp håret så blir det lättare.
  • Håret fastnar i snurren. Oavsett hur slätt håret är eller hur tunn slinga jag tar är det stor risk att det fastnar. Det sliter oerhört på håret, går inte att få ur slingan heller på annat sätt än att dra ut det försiktigt. Värmen sliter också förstås.
  • Det är lätt att locka håret på vänster sida av huvudet, där är tången åt rätt håll. På andra sidan måste man tänka spegelvänt, vilket är knöligt.
  • Det går inte att få lockar tätt mot huvudet.

Men visst, resultatet får ju vara värt det även om jag inte vill använda den får ofta. Mitt tunna spikraka hår får en fantastisk volym och lockarna håller riktigt bra. Kanske inte korkskruvar men vågor som är riktigt fina.

Nedan ser ni direkt efter och dagen efter när jag sovit på lockarna och kammat ur dem.

imageimage

 

Har du testat Curl Secret?

Produkt:  Babyliss Curl Secret
Betyg: 3 av 5
Pris: Runt 1000 kr
Köpa igen: Nja
Inköpsställe: Fyndiq.se eller andra webshoppar på nätet.

  1. Jag tycker det låter fullständigt livsfarligt haha! Men så har jag också supertjockt hår som trasslar sig för minsta lilla. Jag ser framför mig hur jag helt sonika får klippa loss testerna som fastnar…. :S

Comments are closed.