Verkar alltså som även jag fått Onycholysis – nagellossning. Eller vad säger ni som ser bilden nedan?

image

Nageln håller på att släppa, framförallt på ringfingret. De tre naglarna har alla röda strimmor på båda händerna, jag vaknade med en skarp smärta i dem för nästan två veckor sedan.

Frågan är vad jag gör nu. Jag har inte heller använt ett lack från Mentality så hur kunde det bli såhär?

Får nog bli repriserade lack framöver på Grön Onsdag.

  1. Det skulle nog kunna vara ett tidigt stadium av onycholysis. Mina var mycket värre när jag först noterade det men då hade ju inte så många fått det så jag var inte alls särskilt uppmärksam, tvärtom fanns liksom inte på min karta att nåt sånt kunde hända. Ja du, jag skulle skippa lack och olja nagelband och nagelbädd. Och ha is i magen, det är ju inte säkert att det blir så illa men det vill nog till att du tar det försiktigt.

Comments are closed.