Som ni kanske har hört i nagellacksvärlden är en del hololack ordentligt holosjuka, det vill säga att de drar med sig underliggande lager när man går över med penseln flera gånger. NfuOh Aqua Base motverkar detta – köp den på Nailmail nu under maj!

Min flaska av Aqua Base är från förra året och jag har sedan dess lackat med det kanske 60 gånger och nu är det snart slut. Drygt alltså, jag har det inte bara under hololack utan även under Rescue Beauty Lounges lack, alla lack med en knepig formula gillar den. Ytan blir klistrig och tjockare så lacket fäster bättre. Jag kan inte riktigt förklara hur och varför det fungerar, men det gör det. Det är också vattenbaserat precis som namnet antyder, tyvärr hittar jag ingen INCI någonstans.

Som ni ser på bilderna här var inte mitt NfuOh #64 så holosjukt som jag trodde, däremot blev ju regnbågarna helt otroliga med aqua base! Jag har alltså aqua base på långfingret och inget på de andra fingrarna. Det drogs med lite på dessa men inte så mycket som en del andra lack gör. Aqua Base är ett måste i min baslacksgarderob!

nfuoh-aquabase-1nfuoh-aquabase-2

Betyg: 5 av 5.
Pris:  139 kr
Mängd: 17 ml
Köpa igen: Ja!
Inköpsställen:Nailmail.se under maj!

  1. Jag ska så köpa en eller två flaskor. Det lovar jag dig. Ska bara komma på vilka fler lack jag ska beställa. Svårt. :)

  2. Men, det där var ju en intressant effekt. Hur tusan kan det bli så … nu blir jag helt konfunderad. Måste testa …

Comments are closed.