kicks-dipin-removerHärom veckan fick vi ett paket från Kicks med deras senaste höstnyheter, en av dessa var Kicks egen version av en Dip-In Remover. Då jag hunnit testa denna rejält vid en swatchsession är det nu redan dags för en recension!

Såhär står det på burken:

En innovativ nagellacksremover som rengör dina naglar snabbt och effektivt. Applicera ett finger i taget och rengör nageln mot skumgummin. Den återfuktande formuleringen är mild mot naglar och nagelband. Fri från aceton och dermatologiskt testad.

Denna är ännu inte släppt hos Kicks, så tyvärr har jag inte så mycket mer uppgifter. Men den fungerar på ungefär samma vis som Depends version, eller Sephoras populära variant. Det är en ganska hög rund burk, där du inte riktigt kommer ner till botten med nageln. Helt klart bra för de med längre naglar. Removern innehåller 75 ml och är fri från aceton. Doftar helt ok, även om den naturligtvis blir mer kemikaliespäckad ju mer den används.

Jag swatchade ungefär 12 lack den dagen denna kom till användning och mot slutet blev mina fingrar lite missfärgade. Annars tycker jag den var snabb och effektiv och skumgummit smulade inte sönder. Jag upplevde inte heller att fingrarna blev oljiga eller torra. Enda negativa var nog att doften hängde sig kvar ett tag, men det försvann efter en ordentlig handtvätt.

Jag tror att prisnivån på denna kommer vara rimlig, kanske runt 50-75 kr?

Betyg: 4 av 5.
Pris: 69 kr (tack Maria!)
Mängd: 75 ml
Köpa igen: Kanske
Inköpsställen: Kicks och Kicks online
INCI: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Cl 17200 (Red 33)

 

Comments are closed.