spoiled-plentyoffishinthesea-1

Välkommen måndag! Idag är jag på riktigt bra humör, har swatchat lack hela förmiddagen och sen när Anders kom hem vid 1 gick vi en lång promenad i solen. Så skönt! Perfekt dag på veckan!

Måndag betyder också Blå Måndag hos Tove, ni besöker väl henne idag och beundrar alla andra blå lack?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack jag fått från en bytespartner i USA, Spoiled – Plenty Of Fish In The Sea. Spoiled verkar vara ett systermärke till Wet n Wild, är säkerligen i samma budgetfack också. De kostar $1.99 på CVS, vilket jag tror är en amerikansk ”drugstore”-kedja. Däremot tycker jag nästan att de verkar trevligare – åtminstone den här nyansen. En härlig blå nästan duochrom finish, slår lite i grönt men inte så det ser grönt ut. Lite randig förstås men inte alls så det stör.

Förresten, älskar min nagellängd just nu (detta är dagsfärska bilder), inte för korta och inte för långa. Snygg form! Dagens självskryt =) Här  är det två lager, lätt att måla med och var enkelt att få snygga kanter. Bra torktid, kanske lite rinnig men lätt att få snygg ändå.

Jag gillar det, mycket! Vad tycker du? Rösta ovan och ge mig dina värdefulla åsikter bland kommenterarna!

English: Spoiled – Plenty Of Fish In The Sea, almost duochromatic but perfectly pretty. Like it a lot! Vote above! 

spoiled-plentyoffishinthesea-4spoiled-plentyoffishinthesea-3spoiled-plentyoffishinthesea-7spoiled-plentyoffishinthesea-2spoiled-plentyoffishinthesea-5spoiled-plentyoffishinthesea-6

  1. Tycker också att lacket ser fint ut och jag håller med om nagellängden. Den där längden är verkligen bra, tycker själv om mina naglar när de är sådär. Det ser ut som om vi har ganska lika naglar faktiskt – ganska lång nagelbädd och kupade.

Comments are closed.