27 april, 2024

La Bella Vernice – Reagan

labellavernice-reagan-1

Dags så för ännu ett lack från La Bella Vernice! Perfekt med ett vackert lack såhär på en slö söndag måste jag säga…

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Det här är vackra La Bella Vernice – Reagan, ett vitt skimmerlack som flashar i rosa. Det är även en viss holoeffekt i det, syns rätt bra på bilderna men inte så mycket irl. Jag kan tänka mig att detta är ett mycket vackert effektlack, men nu ville jag testa det ensamt. Blev väldigt fint tycker jag! Reagan ingår i en kollektion som heter Best Friends Collection, du hittar det från $4.50 på La Bella Vernice. Även de andra lacken i den här kollektionen är riktigt fina!

Här är det tre lager, vilket jag inte tyckte var så överdrivet mycket. Det här är ju La Bella Vernice’s miniflaskor – jag kan inte riktigt rekommendera den storleken på flaskorna, eftersom penseln blir så liten. Här var den tyvärr lite tvistad, men gick ändå att använda utan alltför mycket kladd som ni ser.

Jag gillar vita lack som bekant, kanske att detta hade blivit fint om det varit lagt ovanpå ett annat vitt. Men det är vackert så här också!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: La Bella Vernice – Reagan, a white shimmer/holographic polish. 3 layers but no issue to use. I Like it! 

labellavernice-reagan-2labellavernice-reagan-3labellavernice-reagan-5labellavernice-reagan-4labellavernice-reagan-6

4 tankar på “La Bella Vernice – Reagan

  1. Det lacket var nog inte min grej riktigt, men det finns säkert tillfällen när det funkar utmärkt! Nu blev jag nyfike på skillnaden med ett vitt lack under!

  2. Jag gillar sådana lack på sommaren. De gör sig mycket bättre mot en hand som är lite solbrun jämfört med vinterblekt. Som effektlack blir det säkert också fint.

Kommentarer är stängda.