glittergal-lizardbelly-9

Välkommen till Grön Onsdag! Den första i februari månad anno 2016. I nådens år höll jag på att skriva, låt oss inte hoppas det blir så illa. Men du är väl med idag? Lägg till dig via inLinkz nedan. Om du inte är med tycker jag du ska klicka dig vidare och kolla några bidrag iaf!

Dagens repris är ett lack jag tyvärr sålt vidare, Glitter Gal – Lizard Belly, en mörkt tealgrön holo som på mina bilder mest ser svart ut. Grön är den, även om den inte är gröngrön! :D Glitter Gal finns fortfarande men de gör inte så mycket väsen av sig, vet att Edgy Polish hade dem förut men Edgy verkar ha tappat stinget senaste tiden. Men detta lack finns iaf att köpa via GG direkt om du är sugen.

Här har jag använt två lager, möjligen ovanpå ett annat lack men det har jag inte noterat tyvärr. Glitter Gals små flaskor har naturligtvis en mindre borste, men de är ganska lätta att måla med iaf. Det är inte heller svårt att få snygga kanter.

Visst är det vackert ändå?

glittergal-lizardbelly-10glittergal-lizardbelly-12glittergal-lizardbelly-11


  • Ja men det får man leva med! Kanske är en väldigt mörk ödla! :D Striktare förresten? Hon har ju knappt några märken alls? Eller kunder?

   Kul att du var med idag! =)

   • Fast hon tar ju in nya märken. Ser faktiskt ingen anledning att vara gnisslig mot en webbshop som försöker att höja standarden. Hon har ju berättat varför i nyhetsbrev, just att hon sedan Mentality blivit ännu mera noggrann med vad lacken innehåller. Två av märken bl.a. Pahlish, slutade dessutom leverera till alla utom sina egna webshopar. Förlåt om jag fårgar rakt ut, men varifrån har du fått bilden att hon inte har kunder?

    • En kompis fick mail att hon var en av de 250 bästa och hon köpte typ 5 lack förra året. Men hoppas du har rätt! Hon behövs!

 1. Sjukt snyggt och det syns absolut att det är grönt. Är nästan hundra på att jag har detta, köpte det via Nailmail. :) Jag är med och visar ett Bulgarien-lack idag.

Comments are closed.