enchantedpolish-greenpeaceonearth-5

Välkommen till Grön Onsdag! Hoppas få se mycket härligt grönt idag, lite suger det i lackköpartarmen men ekonomin är inte den bästa… Så än längtar jag bara. Men du kanske kan låta dig inspireras? Var med i vår inLinkz nedan!

Veckans repris eftersom mina naglar är skrutt just nu – Enchanted Polish – Green Peace On Earth. Visades senast 2013 och borde ha fått nya bilder sedan dess men nejdå. Härligt limegrön/musörongrön men behöver brunare händer. Scattered holo utan tydliga regnbågar tyvärr, inte Enchanted Polish finaste lack. Tror faktiskt jag gett bort detta tom?

Tre lager utan holosjuka. Vad tycker du om detta?

enchantedpolish-greenpeaceonearth-1enchantedpolish-greenpeaceonearth-4enchantedpolish-greenpeaceonearth-3


  1. Jag tycker det är jättefint! Riktigt vacker färg! Själv deltar jag med en rätt fin manikyr som jag tyvärr inte har några bra bilder på (det är ett gammalt arkivinlägg från innan jag fick bra dagsljuslampor till mitt ljustält).

  2. När holot syns så är det ju sjukt snyggt. Jag äger inte ett enda Enchanted men har blivit lite avskräckt p.g.a. hypen. Kan inte heller köpa lack nu. Kanske något enstaka men jag har egentligen inte utrymme i ekonomin för ett enda. :(
    Jag visar också indie idag, ILNP.

  3. Hmm jag hann inte idag igen :-(… Men hur som helst så är ditt superfint! Musörongrönt var ju en rolig benämning på färg!

Comments are closed.