depend-glamrock-497-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Härligt att det är onsdag igen, eller hur? Hoppas du är med, lägg gärna till dig nedan via inLinkz före 21.

Idag vill jag visa en av de nya gröna lack som kom i Depends kollektion Glam Rock – nämligen Depend – 497. En mörkt grön krämhistoria med jellyfinish. Påminner mig om något lack från Zoya, kommer dock inte på namnet just nu. Väldigt snyggt är det iaf! Ni ser att det hade behövts kanske ett lager till, gör mig inte så mycket dock att man kan se lite av nagelkanten. Jag gillar det!

2 lager, bra torktid och underbar pensel.

Vad tycker du om detta?

depend-glamrock-497-2depend-glamrock-497-3depend-glamrock-497-4depend-glamrock-497-5


  1. Ser fint ut, mörkt murrigt höstgrönt. Jag kommer med en repris från 2014, vilket är det sista på några veckor. Men hoppas hitta gröningar i Kroatien dit vi ska.

  2. Det här är riktigt snyggt tycker jag. Kan det vara Hunter det påminner om?

    Jag är med idag med en tråkig historia från Depend som fixades till med lite fjärilar.

Comments are closed.