Dags igen för en liten koll på vad som hände förra veckan. Gjorde nog inget minnesvärt alls tror jag.

Eller?

imageimageimageimage

1. Veckan började med nysnö på balkongen och en liten Uchi som ville hålla tassarna torra. Så fint han står!
2. Jag swatchade lack, här Nubar Trixie över Russian Navy från OPI. Väldigt vacker kombo, denna lär ni får se någon måndag framöver.
3. Jag var med i Mera Norrköping igen! Roligt att min favoritbild av bänkarna och Anders kom med. Bänkarna är förresten 8 st till antalet, de står på olika platser i Norrköping och ingår i Acting I The City, ett led i att konstmuseet fyller 100 år. Det är Jeppe Helin som gjort dem.
4. Jag tvättade håret.

 

imageimageimageimage

1. Jobbdag och ett kollage som visade min sinnesstämning. Trött, seg och lite allmänt less på snön.
2. Så otroligt tråkig dag i Linköping, så grått och tråkigt!
3. Hasse hjälpte mig dra ut min lilla pall, den stora ser ni längst bort i bild. Tänk om de kunde sätta tak över den jävla rampen?
4. Välkommen in i mitt arbetsrum!

 

imageimageimageimage

1. Gos med Uchi. Full njutning!
2. Och så badade vi de små liven! Inte så poppis men ack så fina de blev! Uchi är faktiskt rätt stor även utan fluffet!
3. På söndagen vinkade jag av Nadine och Anders på stationen. Allt gick bra denna resa, hurra!
4. Och så blev en liten Uchi ännu mer bortskämd med kyckling! Att han vågade sträcka sig upp så här var också lite av ett genombrott, då gör det inget att jag får offra halva min middag!

  1. jaa ibland är det värt att offra massa mat på dem små fyrbenta varelserna. Baloo blir helt till sig när det serveras revbenspjäll, grillad kyckling och räkor. går det för långt mellan hans tuggor lägger han så fint tassen på min arm, som för att säga – glöm inte bort mig :P

Comments are closed.