orofluido-2_500x500

Som bekant använder jag inte ”håroljor”, dvs oljor som innehåller silikoner. Personligen skulle jag inte använda denna i mitt hår, men det är ju mitt val! Då föredrar jag ren arganolja som dessutom på riktigt är bra för mitt hår.

Men min vän Roni har fått mitt prov av OroFluido Hair Oil och här kommer hennes recension!

Först fakta om OroFluido Hair Oil:

En resa tillbaka i tiden! OroFluido skönhetselixir är inspirerat av 4000 år gamla skönhetsritualer. Berberkvinnorna från Marocko har lärt oss att skydda och vårda vårt hår med den fantastiska Arganoljan. Cleopatra, Egyptens drottning och den ständiga symbolen för skönhet, använde en behandling till sitt hår som baserades på Cyperysolja, som gör håret silkeslent och glansigt. Linfröolja är även det använt av egyptierna, hebréerna och fenicierna för att uppnå ett vackert och glänsande hår.

OroFluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. OroFluido är ett skönhetselixir för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Den innehåller tre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj. Leder tankarna till vackert, skinande guld!

Som vanligt utlovas det guld och gröna skogar, men vad tyckte min gästbloggare Roni då? Jag låter hennes text vara på engelska, om du vill läsa den på svenska kan du göra det via Google Translate här!

1526498_707079472658133_1738531421_nReview: Hello everyone! *waves from Iowa, USA* My name is Roni DeVore and I am the owner of La Bella Vernice. However, today I am not discussing my product with you.

I received an amazing gift from Karin Johansson, and I am so excited to tell you my thoughts on it. I received Orofludo hair elixir and let me just tell you how amazing it is! When I opened it up to use it, the first thing I noticed was how wonderful it smelled. It’s got a citrus scent to it. It reminds me of summer!

I have really long hair (it goes down to the middle of my back), a tiny bit of this product goes a very long way. You really only need a pea size of this product at one time. When I put it on, it made my hair silky and smooth. I usually have several fly a ways from using my hot iron, so using the Orofludo hair elixir was great for me. I didn’t have any fly a ways! My hair tends to get dry from coloring it and using my hot iron, so something like this is a need if you want your hair to look and feel healthy!

This is a beauty product that I won’t go without!

I’d give it a 4.5 – only because i’d prefer a different scent but I’ll be buying it over and over for it’s quality. I usually like more perfume like scents. But the quality is 100%, and the scent is nice.

OroFluido Hair Oil finns på Eleven och Lyko bland annat, du får en flaska på 50 ml för  165 kr.

Produkt: OroFluido Hair Oil
Betyg: 4.5 av 5.
Pris: 165 kr/50 ml, 279 kr/100 ml.
Mängd: 50/100 ml
Köpa igen: Ja
Inköpsställen: Eleven och Lyko
INCI: Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol,lArgania Spinosa KerneliOil, Cyperus EsculentuslRoot Oil, Parfumi(Fragrance), Isopropyl Palmitate,iLinum Usitatissimum (Linseed)lSeed Oil, Hydroxyisohexyll3-Cyclohexene Carboxaldehyde, CIi47000 (Yellow 11),iCI 26100 (Redi17).

Comments are closed.