zoya-giovanna-1

Varmt välkommen till denna Gröna Onsdag! För mig är onsdagen veckans bästa dag, det är så roligt att se engagemanget från er och alla fina manikyrer! Jag hoppas du känner dig välkommen och taggad att delta i vårt gröna gäng!

Om du är med i dag är det bara att lägga till din länk på knappen nedan, var gärna med före 21 så jag hinner skriva en sammanfattning där du är med. =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett av höstens lack från Zoya, gröna Giovanna från Cashmeres & Satin Collection 2013. De här bilderna är tagna i sol, några av dem blev tyvärr överexponerade så jag vet inte om ni riktigt ser färgen. Men det är en blågrön skimmernyans som nog är tänkt att den ska skifta lite, men det syntes inte riktigt på mina naglar. Men de här bilderna kom till efter en swatchningssession i mulet dagsljus, när solen plötsligt kom fram och detta var på blev jag väldigt exalterad! Det är väldigt vackert.

Här är det 3 lager, det är lite skirt men inte så man blir ledsen på kuppen. Ni ser också att det är lätt att få snygga kanter runt nagelbanden.

Det här är absolut vackert både till finish och nyans. Vad tycker du? Rösta ovan! Och lägg till din länk nedan om du är med idag!

English: Zoya Giovanna, a wonderful blue green shimmer and a stunner in the sun. I love it, vote above! 

zoya-giovanna-2zoya-giovanna-3zoya-giovanna-5zoya-giovanna-4zoya-giovanna-6

[inlinkz_linkup id=366160 mode=1 pageSize=700]

  1. Det där ser riktigt fint ut. Skulle lätt kunna tänka mig det i samlingen.

    Idag är jag med och visar en glitterkompott som jag är helkär i. Lite juligt kanske. :)

Comments are closed.