20 maj, 2024

Recension: L300

l300-presentgrupp1Före jul fick jag en tidig julklapp i form av ett paket med L300 med vårdande hudkrämer för torr hud. Paketet såldes på Apoteket under parollen ”Hudvård baserad på en medicinsk upptäckt”. Då jag fick paketet kände jag att det var helt fel med kräm för torr hud, men de måste haft ett sjätte sinne då de valde ut mig att få testa! Efter att ha använt jojobaolja under en dryg månad är nu min hud mer torr/normal än fet/oren. Jag behöver därför krämer som är rejält återfuktande.

De krämer som därför fungerar väldigt bra för mig är nattkrämen och ögonkrämen. Dagkrämen är fortfarande för fet under foundations, men jätteskön för en hemmadag utan smink. I paketet jag fick fanns det Face Cream, Night Cream och Eye Cream, alla mycket sköna krämer. Jag avskyr krämer i burkar, så det är med lite motvilja jag använt nattkrämen. Men kvällar då jag känt att jag är så torr och glåmig har det varit så skönt att smörja in mig och sedan vakna fräsch.

Likaså ögonkrämen, vilket naturligtvis är mycket mer lättapplicerad med sin pip till tub. Dagkrämen är nog den jag använt minst, mycket praktisk förpackning och den sjunker in snabbt i huden. Men som sagt, fortfarande för fet för dagligt bruk med smink.

Så sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att det är mycket prisvärda och bra produkter, de känns förtroendegivande med tanke på ursprunget och med sina läkande egenskaper. Jag tenderar till att tycka bättre om medicinska produkter än med naturprodukter, dessa känns som precis rätt för mig.

Betyg: 3 av 5, minus för burken och min hudtyp.

3 tankar på “Recension: L300

  1. Har mailat dig angående nailmail och att jag ville ha andra färger i mitt paket. Undrar bara om du fått det? Kunde inte maila via Nailmails hemsida…

Kommentarer är stängda.