Som andra produkt ut från StyleStores testpanel testar jag Kings & Queens – Honey Shimmering Body Milk Nefertiti.

Det är en ganska stor tub, eller kanske normalstor när det kommer till bodylotions – 200 ml, vilket säkerligen räcker en hel sommar av skimrande. Nu är det ju vinter och jag har haft lite svårt att komma på hur jag ska testa den. Jag använder väldigt sällan bodylotions, krämer eller body butters. Jag är för lat helt enkelt och gillar inte den kalla känslan under kläderna.

Men jag har använt denna på armarna några gånger och jag gillar resultatet! Krämen är vit med ett visst skimmer i sig, det går lätt att stryka ut på huden och den torkar ganska snabbt. Resultatet blir en hud som skimrar utan att glittra alltför mycket. Den är återfuktande till en viss grad, svårt att avgöra hur mycket såklart men det känns bra. Dock kan jag tycka att doften är lite stark, inte kemisk men starkt parfymerad. Vet inte riktigt om doften kommer från ”royal herbs” eller om det är honungen som luktar för det är svårt att avgöra vad den luktar!

Krämen är paraben- och mineraloljefri, vilket alltid är ett stort plus. Tyvärr inga bilder på mig när jag har krämen på mig, känns inte möjligt att fånga skimret i det tråkiga novemberljuset!

Läs om produkten här på StyleStore!

Nefertiti – Honung

Nefertiti, drottningen av Egypten, blev framställd som en skönhetsikon då hon avbildades som staty. Som skönhetsbehandling använde hon regelbundet honung för att leva upp till sitt namn som betyder: ” Den vackra kvinnan har anlänt”. Kings & Queens produkter är berikade med en kunglig mix av granatäpple, egyptisk blå lotus samt malakit-extrakt för maximal njutning. Rik på vegetabiliska oljor, växtextrakt och kungliga örter. Kings & Queens produkter är fria från mineraloljor samt parabener.”

Kan används över hela kroppen dagligen, på fuktig eller torr hy efter dusch. Använd gärna showergel med samma doft innan.

Betyg: 3 av 5, har svårt att komma på en användning för mig, men det är inget fel på den.
Pris: 110 kr
Köpa igen: Nej
Inköpsställen: Stylestore.se