20 maj, 2024

Recension: Clinique High Impact Waterproof Mascara

cliniquewaterproofJag har som sagt varit dålig på att recensera produkter jag fått för testning. En del av dem använder jag bara nån gång och så glömmer jag dem, andra använder jag alltid och älskar högt. Ska skärpa mig, jag lovar!

Dags alltså för en recension av Clinique High Impact Waterproof Mascara, en av mina absoluta favoritmascaror! Jag kan nog ärligt säga att detta är den bästa mascaran jag testat.

Så här skriver Clinique:

En vattenfast mascara som skapar volym och längd för dramatisk franslook. Den rena och djupa färgen förstärker intrycket. Ger en kladd- och smulfri och vattenfast hållbarhet i upp till 12 timmar. När du har provat den, kommer du att känna dig naken utan den! Testad av ögonläkare.

Som ni vet är det skillnad på waterproof och waterresistent, waterproof innebär vattenfast på riktigt medan waterresistent innebär att den klarar vatten men inte fullt ut. Waterproof mascaror torkar fortare och håller också böjen bättre, förmodligen därför jag älskar den så mycket. Sedan smular eller kladdar den inte heller, samt håller för en dags arbete i regn, snö och svett.

tors-0901-2Den är dyr ja, men värd sitt pris. Otrolig bra mascara! Jag tar bort den med oljemetoden, vilket är lika effektivt som remover. Ni ser på bilden bredvid här hur långa och fina mina fransar blir med den här mascaran. Definerade fransar utan klumpar och som sagt – håller böjen!

Kan verkligen rekommendera den här mascaran!

English: Raving review of Clinique High Impact Waterproof Mascara. I love it! Holds all day without smudge and gives me a great look with my curled lashes. 

Produkt: Clinique High Impact Waterproof Mascara
Betyg: 5 av 5.
Pris: 230 kr
Mängd: 8 ml
Köpa igen: Ja
Inköpsställen: Kicks bla.