batisteBatiste är ju de som gör mitt favorittorrshampo, perfekt att spraya i håret för att dra ut på tvättarna av håret. Nu lanserar de ett volympuder, kallat XXL Plumping Powder.

Såhär skriver de själva om sin produkt:

Batiste produkter är framtagna för att fräscha upp och styla håret mellan tvättarna. Produkterna är anpassade för att både absorbera fett och smuts, men även för att ge ditt hår volym och glans. Dessutom är de utvecklade för snabb och enkel användning i torrt hår.

Under hösten lanserar Batiste nya produkter. Först ut är XXL Plumping Powder.

Batiste XXL Plumping Powder
Ett enkelt stylingpuder för omedelbar volym och ultimat förstärkning av rötterna. Batiste XXL Plumping Powder gör ditt hår enkelt att forma och styla precis som du vill. Ett perfekt substitut för att tupera håret – bara strö lite puder i hårbotten och massera in det med fingertopparna.

Pris: 79 kr

Jag har som ni kanske minns ett typiskt skandinaviskt hår, tunna och glatta hårstrån som blir ganska flygigt när det är nytvättat. Plumping Powder gör att håret får mer struktur, det blir lite mindre glatt och ger också ett litet lyft.

Jag har mest använt denna för att få lite mer volym uppepå huvudet. Jag är väl kanske inte supernöjd med hur den känns i håret, det känns lite kladdigt och otrevligt. Det går inte att borsta bort den kladdiga känslan, men det syns åtminstone inte och ser inte heller fett eller kladdigt ut. Det gör mitt hår lite lättare att hantera när det är helt rent.

Det här pudret är ingen favorit, inget måste i min hårgarderob om man så vill. Det är inget större fel på det men inte heller något bra.

Betyg: 3 av 5.
Pris: 79 kr
Mängd: 5 g
Köpa igen: Nej
Inköpsställen: Kicks, Lyko mfl
INCI: Aqua (WATER), Silica Silyate, Peg-8, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Potassium Sorbate, Octylacrylamide / Acrylates / Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Citric Acid.

Comments are closed.