ninjapolish-divinity-1

Det är min födelsedag idag! :D Jag fyller hela 36 år, tiden går så extremt fort att det är knappt jag hinner med. Tyvärr känns det ju också att jag inte kommit nånstans på de här åren, men det är ju en del i mitt arbete med mitt skuldbeläggande. Att må bra trots att jag inte kommit nånstans alltså.

Men idag vill jag visa er ett lack som jag fick av Malin, min söta lilla Malin som räddade mig i höstas med sin innerliga värme och galna humor. Hon skickade ett litet paket till mig där detta bland annat låg, jag öppnade det inatt tillsammans med henne på Messenger. Så idag blir det inget blått lack, för detta måste ni se!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Ninja Polish – Divinity är tydligen hard to find, det har legat på min lemminglista ett tag nu. Divinity är ett effektlack, ungefär som Darling Divas Ringer som ni ju sett tidigare. Här har jag valt att lägga det ovanpå ett mörkt rött lack från Depend med ungefär samma grundfärg som Divinity. Ett lager räckte bra för att få fram effekten.

Dock är det ju mitt i vintern och brist på sol, men ni ser nog ändå hur vackert detta är. Jag kommer säkerligen visa detta igen på en blå bas istället, kan tänka mig att det poppar på ett helt annat sätt då. Men jag tycker detta är underbart! Tack så väldigt mycket Malin!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Beautiful Ninja Polish – Divinity, a birthday gift from my lovely friend Malin. I totally love this, matched over a red Depend. What do you think? 

ninjapolish-divinity-3ninjapolish-divinity-5ninjapolish-divinity-4ninjapolish-divinity-2ninjapolish-divinity-6ninjapolish-divinity-7

  1. Stort grattis på födelsedagen!!! Hoppas du haft en härlig dag!
    Lacket är jättefint. Har försökt rösta men det verkar återigen som att den inte vill räkna min röst, men fint är det. :-)

Comments are closed.