Jag fick några varuprover av Linda Assarsson, som säljer LR Health & Beauty Systems produkter. Ni hittar hennes sida på länken.

Jag fick bland annat prova Nail Polish Removerbox, liknande Depends Dip-in som vi alla är bekanta med. Depends är väldigt bra, men denna är nog snäppet bättre. Luktar gott av aprikoskärnolja och tar bort lacket snabbt och utan en massa gnuggande. Det är nästan så jag vill ta bort lacket oftare för att den doftar så gott, dessutom gillar jag att den inte torkar ut huden.

Jag har dock inte använt något glitterlack på senaste tiden, men jag är övertygad om att denna tar bort även glittret utan några större problem. Dessutom blir inte skumgummit uppruggat av lacket som jag upplevt att Depends gör. Jag har använt den ett tiotal gånger och ännu anser jag inte att naglarna färgas av det föregående omgångarna lack som hamnat i burken. Jag brukar vända upp och ner på burken efteråt också, för att lösa upp sådant som hamnat i den övre delen av skumgummit, så att allting till slut hamnar nederst.

Linda Assarsson har ingen webshop, men du hittar produkterna på hennes hemsida och hon skickar efter kontakt!

Betyg: 4 av 5, något högt pris
Pris: 115 kr
Mängd: 100 ml
Köpa igen: Kanske, kvalitén är hög men priset avskräcker. Dock är det ju många gångers användande på denna!
Inköpsställen: Hos Linda Assarsson.
INCI: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Alcohol Denat, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Prunus Armeniaca (apricot) Kernel Oil, Parfume (Fragrance), Tocopherol, Limonene, Linalool

Comments are closed.