lcn-nail-powerOm man drömmer om en produkt man just använt, då borde man ta och recensera den eller? Vi pratar om LCN Nail Power.

Ni som läser min blogg vet ju att jag haft gel på naglarna senaste månaderna (ska förresten recensera även det framöver) men mest haft genomskinligt för att naglarna ska skyddas. Men av många anledningar satt det lite dåligt och jag har filat ytan för att få bort gelén. Mina naglar har därför blivit extremt tunna, smärtsamt tunna. De går av långt upp i kanterna vilket de aldrig gjorde förut. Så jag satte dit ny gelé för att skydda…

Så skickade jag LCN Nail Power till Malin som också har problem med svaga naglar, hennes lyckliga konstaterande att naglarna direkt var starkare fick mig att sträcka mig efter en egen flaska. Och wow! Från att ha varit papperstunna och mjuka till att (fortfarande) vara papperstunna men åtminstone starka eller lite hårdare.

Så här skriver LCN om Nail Power:

Nail Power. The new ultra-strong nail hardener by LCN. It contains 1.5% formaldehyde that strengthens and hardens the nail. It also provides protection against tearing.

På asken står det också att den ska användas 1-2 ggr per vecka men max i 2 månader. Formaldehyd är ett giftigt ämne och stärker naglarna, det var därför det tidigare användes i nagellack. Men används det för länge blir naglarna för hårda och går av just därför. Det står också att man ska använda vaseline eller liknande runt nagelbanden, så det här ska användas med försiktighet.

Så jag kan inte annat än tipsa om denna produkt, tidigare har jag nog inte kunnat ge ett rättvist utlåtande eftersom mina naglar annars är rätt starka. Men nu i det sorgliga tillstånd de befinner sig i är detta är grymt bra produkt.

Finns på TopStore för 85 kr.

Produkt: LCN Nail Power
Betyg: 4 av 5.
Pris: 85 kr
Mängd: 8 ml
Köpa igen: Ja
Inköpsställen: Topstore
INCI: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Methyl Acetate, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Aqua (WATER), Stearalkonium Hectorite, Formaldehyde, Benzophenone-I, Ci 15850 (Red Lake), Cl 60725 (Violet 2)

  1. Visst är den underbar? ;D
    Jag har alltid haft sköra men torra naglar och borde kanske inte egentligen använda en härdare, men denna har verkligen hjälpt mig och mina naglar något enormt!
    Efter bara 2 veckors användande (1 ggn i veckan) är de mycket starkare och går inte av lika lätt när jag jobbar längre. :D Underbar produkt som räddat mina naglar! <3

  2. Ohh detta måste jag prova! Mina naglar är också helt förstörda just nu efter att ha stärkt dem med gelé som jag sen pillat bort själv, när det började lossna. Naglarna är helt pajade.Har dåliga naglar som det är redan innan…
    Kram Marina

Comments are closed.