nubar-enchantedred-1

Jag jobbar idag. Första gången på två månader och det går förvånansvärt bra. Det är ju lätt när man har så starka rutiner omkring det förstås, men också bärandet i trappor går bra. Jag lär ju vara hur trött som helst ikväll men just nu (lunchtid) känns det bra.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Nåja, håll gärna tummarna för att resten av dagen går smidigt! Men idag vill jag visa ännu ett Nubar som ni inte får missa – Enchanted Red. Jag har som bekant svårt för röda och rosa lack, så detta har legat sorgligt oanvänt i flera år. Det är en magisk färg, en härlig röd med guldskimmer! Som ni ser har jag tappat etiketten i botten, jag är därför inte 100% säker att detta är Enchanted Red. Rätta mig gärna om jag har fel!

Här det två lager, lite rinnigt kanske men inte överdrivet mycket. Kladdade lite men det har jag tagit bort, men det är bra formula även på denna och jag älskar ju Nubars penslar. Torkade snabbt.

Älskar detta. Mycket vacker röd nyans och det lyser i solen. Ser ni mina vardagsrumsfönster i naglarna förresten? Borde kanske fota i ljustält, men näää… Gillar när fönstren syns!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och säg din åsikt!

nubar-enchantedred-2nubar-enchantedred-5nubar-enchantedred-3nubar-enchantedred-4nubar-enchantedred-6nubar-enchantedred-7

Comments are closed.