3 mars, 2024

Recension: I Love…Strawberries & Milkshake Bath & Shower Crème

När jag var på Kicks lanseringsfest i slutet på augusti fick jag en flaska I Love…Strawberries & Milkshake Bath & Shower Crème. Mums tänkte jag och har glatt använt den sedan dess. Men man kan ju undra varför, för den är inget vidare.

Doften är kemisk, luktar syntetisk jordgubbe och inget av milkshake. Känns onaturlig och plastig men stannar tack och lov inte kvar på huden. Hur avgör man om en kräm är rengörande eller inte? Uttorkande eller inte? Jag har åtminstone inte blivit mer torr i huden sedan jag började med denna, men nu när vintern närmar sig slår torrheten igenom ändå.  Den återfuktar alltså inte huden som jag hade hoppats på.

Jag kommer använda upp denna, hellre denna än billigt skräp från ÖB. Men jag hade inte köpt den själv eller suktat efter den.

Så här står det om den på Beutyzone:

Bli förälskad igen; det är något visst med det otroligt lena i min tjocka krämiga arom, förenat med en explosion av fräscha jordgubbar, som hänför dina sinnen och kittlar dina smaklökar.

Häll mig förföriskt under rinnande vatten, vänta på bubblorna, sänk ner dig i badet, slappna av (detta är väldigt viktigt) och hitta nöjet i min frestande arom. Du kan också trycka ut mig i din hand eller på en tvättsvamp, stryka mig överallt på din fuktiga hud ända tills jag löddras till ett frosseri av rika väldoftande bubblor och skölj sedan av mig när du har fått nog.

Håller inte med alltså…

Betyg: 2 av 5, den gör väl sitt jobb antar jag…
Pris: 69 kr
Köpa igen: Nej
Inköpsställen: Beautyzone och Kicks tex.

4 tankar på “Recension: I Love…Strawberries & Milkshake Bath & Shower Crème

  1. Hmm tycker inte alls den doftar kemiskt! Ingen produkt alls från I Love faktiskt! Men duschcremerna de har varierar stort i konsistens har jag märkt och deras bodyscrubs är värdelösa.

  2. Jag håller med om både doft och konsistens, plastigt.
    Man har ju gjort en stor lansering och plagierat Philosophys flaskor och försökt hypa produkterna.
    Snygg förpackning med lockande namn räcker inte för att man ska köpa en produkt igen.

    1. Jamen eller hur? Luktade på fler dofter på Kicks, men alla känns lika plastiga och kemiska. Nej, hellre philosophy även om priset är högre.

Kommentarer är stängda.