Ni minns att jag fick en packe med Facial Wipes från Simple av min mamma som jag skulle testa under Riga-resan? Mamma hade hittat den på utförsäljningen på EuroPris, så tyvärr vet jag inte var de finns att köpa annars.

Jag upplever att detta är ett mycket bra alternativ då man inte orkar, kan eller har nåt annat att välja på och behöver tvätta bort sminket. Tom en halvfull eller supertrött Sanna skulle kunna använda denna! ;) Jag vet inte vilken effekt den har på huden, har inte använt den i mer än några dagar; men ur tvätta-bort-sminket-perspektiv är den mycket bra. Jag anser att min hud blir riktigt ren och trots att jag (naturligtvis) måste gno en del för att få bort mascaran så svider det inte i ögonen.

Så denna kan jag inte annat än rekommendera för dig som ett alternativ till den vanliga rengöringen.

Betyg: 4 av 5, minus då jag inte vet effekten på huden långsiktigt.

  1. Tack,tack,Karin.Då blir det till att skena benen av sig i affärerna.Jag ska ha tag på flaskan istället för wipes.

  2. Googla på produkten kan man glömma. Jag har ett helt köpcentra att kolla igenom. Återkommer med info när jag hittar Simpleflaskan.

  3. Intressant! Simple är ett poppis märke i England. Jag håller just nu på att testa hudvård från dem och funderade på om de finns i Sverige. Hittills gillar jag de produkter jag testar. Kul att du också är positiv. Visst blir man alltid glad när budgetgrejer är bra?!

    Kerstins senaste bloggpost: Veckans bloggtema v 14

Comments are closed.