I december blev det ett besök på webshoppen blackonyx, billigt som bara den men kvalitén är helt klart vad man betalar för. Eller i fallet med BlackOnyx, inte betalar för. Bilderna på sidan var lockande och priset på grejerna så lågt att det var värt att chansa. Men så här några veckor senare är det nog bara det blå lacket som jag använt mer än 1 gång och gillar.

Metal Eyeshake – Lila #285
Helt ok som flytande skugga, väldigt svårapplicerad dock och färgen sitter inte så bra utan primer under. Denna ska jag dock testa nån mer gång senare. Smetade på den när vi åkte till Media Markt – aldrig känt mig så ful och fånig som då. Lite fel tillfälle för en metallgnistrande ljuslila skugga….

39 kr kostar den nu, rean är visst slut.

Nagellack #385, #264 och #271
Det blå lacket är väldigt skirt och glittret är ganska stort. Jobbigt att få av med remover iaf! Annars gillar jag det mycket, även om dessa lack luktar väldigt mycket formaldehyd. Inte bra, välj Zoya eller Essie iställe, hehe! ;)

Det mittersta lacket har jag på tånaglarna, ett lager täckte väldigt bra och det sitter bra fortfarande trots att det var två veckor sedan jag lacka dem.

39 kr

Läppstiftstorn, #047
Många fina färger och såklart en bra deal för sina 20,70 kr. För 69 kr, nae, skulle inte tro det. Väldigt hårda och svårarbetade, den medföljande penseln är alldeles för kort och därför svårarbetad. Min egen pensel fungerade inte heller, så hårda är dom. Kräver mer testning dock.

69 kr

ogonsk-onyxEyeshadow 4 fg#427
Största besvikelsen var denna ögonskuggepalett. Så härliga bilder på sidan, men här hemma var de dassiga och fisiga. Det blev absolut ingenting på ögonlocken när jag testa två av dem på en grund av Color Definer. Kanske funkar de med blöta penslar, har inte testat och lär inte göra det heller då den åkte ner i kasserat lådan direkt.

69 kr

Lipshine #321
Helt ok färg och svampapplikator som jag föredrar. Men hur man än gräver i flaskan får man inte upp nånting som skapar färg på läpparna! Mycket konstigt. Men jobbar man lite får man ett rätt snyggt läppglans men det smakar inte så gott.

39 kr

Lip pencil #176
En läppenna som kom med av misstag, men tänkte att jag skulle beställa den iaf. Jag hade en idé om att det kunde vara fint att jämna till läppkanterna med en ljus penna. Men denna dög inte för det, den är alldeles för hård. Ouch!

19 kr

Sammanfattat betyg: Handla inte på BlackOnyx. Reapriserna var väl ok, men för dessa pris får du bara skräp. Köp hellre ett riktigt bra läppglans från MUS eller Lancome eller ögonskuggor från Face. Du kommer garanterat använda det eftersom de är bra!

Buy quality, cry once – Köp kvalité och gråt när du köper den, men gråt inte senare!

  1. Jasså, är det formaldehyd lacken luktar. Jag kunde inte placera det, men väldigt starkt var det. Och jag instämmer i din recension av märket, kommer inte att handla där fler gånger.

Comments are closed.