28 april, 2024

Gina Tricot – Alexis

ginatricot-alexis-1

Tisdag och idag har jag varit till en sjukgymnast för bedömning. Tror jag, om jag orkar upp så tidigt! =)

Idag vill jag visa ett lack som legat länge i arkivet. Dessutom fotat i massor med olika ljus – dagsljus och rak sol. Väldigt svårfotat detta, Gina Tricot – Alexis. Tyvärr kan man ju tro att Alexis är duochromt när man ser hur fint det är i flaskan, men tyvärr syns det inte alls på nageln. Det guldiga hade gärna fått synts tycker jag! Men, Alexis är riktigt vackert ändå! En fin rödlila nyans med skimmer som ger det ett vackert djup. Mums!

Jag tror jag lackade med 3 lager för att få det helt täckande. Inga större problem med formulan eller med att få snygga kanter. Jag tror inte att Alexis finns att köpa längre, men Gina Tricot är lite opålitliga. I min butik i stan har de alla lack nerhällda i en stor låda, så visst kan man hitta även detta där om man gräver!

Vad gillar du detta? Tillhör Alexis dina favoriter?

ginatricot-alexis-2ginatricot-alexis-3ginatricot-alexis-4ginatricot-alexis-5

8 tankar på “Gina Tricot – Alexis

  1. Hade garanterat varit en favvo om det duokroma överlevde på nageln! Såå vackert i flaskan. Påminner lite om OPI The Show Must Go On?

  2. Jag gillar detta ganska mycket, men gjorde ändå mig av med det med motiveringen att jag hade ett från Ciaté som var lite likt. Och så har jag ju lite panik över att jag har så många nagellack, det känns lite meningslöst.

Kommentarer är stängda.