nubar-rockinthegarden-1

Måndag igen då! Solen lyser och det är en underbar dag, men här sitter jag och känner mig lite ledsen. Får väl ta och gå ut och tanka lite d-vitamin snart så jag orkar hela vintern. Men under tiden kan vi ju åtminstone njuta av de blå skönheterna hos Tove!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Inga manikyrer under helgen, som ni kanske märkte ni som enbart besöker mig för lacken! Men idag blir det en fin skönhet från Nubar, Rockin The Garden. Konstigt namn på ett blått lack, men det finns inget konstigt alls med det här lacket! Det är en mild lavendelblå nyans – som inte går mot lila märk väl – med ett härligt skimmer som syns så vackert i solen. En mycket vacker nyans måste jag säga, den är klädsam!

Och vad fina korta naglar jag hade då dessa bilder togs… Nu är mina naglar alldeles för långa = de kurvar sig inåt. Usch ja…

Som alltid med Nubar är torktiden och appliceringen perfekt. Ni ser själva hur fina kanterna är, ej uppstädat efteråt! Det är dock tre lager, ganska skirt med andra ord men inga problem att bygga upp.

Jag har som vanligt med Nubar inget att klaga på! Passa på nu när vi på Nailmail har Nubar! Vårt allra sista märke – sedan stänger vi Nailmail!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och lämna en kommentar! Lite dåligt med sådana på sistone, lämna mig inte! =)

nubar-rockinthegarden-2nubar-rockinthegarden-5nubar-rockinthegarden-3nubar-rockinthegarden-4nubar-rockinthegarden-6

 1. Väldigt vackert lack, en färg jag verkligen gillar.

  Klart du ska ut i solen en sväng. Köp en kaffe och bara njut av att du har möjlighet att sitta i solen mitt på dagen en måndag.
  Själv är jag hemma med en sjuk 5-åring, känner mig själv krasslig, har lyssnat på ljudet från musses klubbhus i 2 timmar. Utanför regnar det och blåser ordentligt.

  Funderar som bäst på om jag ska måla med en kamelfärgat lack idag, eller ett lila. Kan inte riktigt bestämma mig.

  • Ja jag med =)

   Visst är det skönt att kunna ta sig tid för sådant, även om det är pga sjukskrivning. Hoppas din 5-åring blir frisk och att det inte bryter ut hos dig! Inte kul med hela familjen sjuk…

   Lila lack!! :D Eller grönt så kan du vara med på onsdag!

 2. Himla fint lack! Och då är jag inte ens särskilt förtjust i blått, men detta kan jag absolut tänka mig :)

 3. Jättefint lack, ser blåare ut påmålat än i flaskan, där tycker jag lacket ser mer grått ut men på fingrarna ser skimret tydligt blått ut!

 4. Mycket vackert. Tyvärr kan jag inte handla mer från dig. Jag skulle väldigt gärna göra det, men jag räknade nyligen ihop alla mina skulder och det var inte vackert…

Comments are closed.