25 april, 2024

Nubar – Finest Silk Collection

Bryter min lilla jultystnad med att berätta att jag idag fick Nubar Finast Silk av Helén på Nailshop i julklapp. Verkligen jättefina cremélack, kanske lite för bruna för min smak men väldigt bärbara för de flesta. Jag och Lotta testade en av de röda som konad och hon lackade även om naglarna med Chiffon tror jag – vilket var otroligt snyggt! Jag ska swatcha dem alla under julhelgen.

Denna kollektion bör finnas på Nailshop att köpa nu.

NS280: Organza – an intense pearl white
NS281: Taffeta – a pale peachy brown
NS282: Marabout – a deep muted brown
NS283: Pekin – a rich dark red
NS284: Chiffon – a muted brown
NS285: Moire- a light reddish brown
NS286: Charmeuse – a neutral blush
NS287: Sateen – a deep vivid red

Nu ska jag återgå till inslagandet av Nadines presenter och glädjas åt hur bra jag mår! En stor sten har fallit från mina axlar och det känns väldigt bra! Dessutom är det så oerhört mysigt att umgås med Lotta, tack hjärtat för att du förstår dig!

5 tankar på “Nubar – Finest Silk Collection

  1. Jag gläds åt att du mår bra Karin! Jag hoppas du tar tag i dina issues så du kan må bättre i dig själv och sköta Nailmail så bra som du gjorde i början. :)
    Lyllos dig som fått lacken, tyckte du sa att de var tråkiga, men du har tydligen ändrat dig. Härligt när man får saker gratis va? ;)
    God jul!

  2. Jag skulle nog kunna tänka mig något av dessa lack, men absolut inte hela kollektionen. Jag vet av erfarenhet att jag brukar tröttna snabbt på liknande nyanser när jag väl lackat med dem.

  3. Hej
    Tänkte bara säga att jag inte alls ignorerat ditt mailsvar. Känner mig hemsk som inte svarat, men du vet, juletid.. Jag har kollat lite på dina tips men inte fått till det ännu. Tack så mycket i alla fall för att du tog dig tid att försöka hjälpa

Kommentarer är stängda.