darlingdiva-oblitus-over-rescuebeautylounge-pause-1

Så var det fredag igen, vilket ju innebär Holofredag! Någon får jättegärna anmäla mig hos Kerstin – för vi ska nämligen till Kolmården idag.

Idag vill jag visa er Darling Diva – Oblitus som jag lagt över Rescue Beauty Lounge – Pause. Pause visade jag igår så kolla in det också. Oblitus trodde jag att jag fått i present, men tydligen då av någon annan än i min födelsedagsgrupp. Nu såg jag förresten att det påminner en del om Darling Diva Shameena

Tror det är två lager här. Ska testa det över rosa eller vitt nästa gång, kan nog också bli fint.

Vad tycker du om detta?

darlingdiva-oblitus-over-rescuebeautylounge-pause-6darlingdiva-oblitus-over-rescuebeautylounge-pause-3darlingdiva-oblitus-over-rescuebeautylounge-pause-4darlingdiva-oblitus-over-rescuebeautylounge-pause-5darlingdiva-oblitus-over-rescuebeautylounge-pause-2

    • Ja jag gillar det jag också!
      Kolmården är alltid bra, de djur som är framme är alltid intressanta och gulliga =)

Comments are closed.