opi-muirmuironthewall-1

Glad fredag!

Idag vill jag visa er ett av OPIs snyggare lack, nämligen svärtade djuprödlila OPI – Muir Muir On The Wall. Det här kom hösten 2013 i San Fransisco-kollektionen, tillsammans med Alcatraz…RocksEmbarca-Dare Ya! och It’s All San Andreas’s Fault med flera. Det här är nog det snyggaste lacken i kollektionen, It’s All San Andreas’s Fault tex är ju rätt hemsk. Men den här färgen är magisk, med en riktig härlig glöd också. Bilderna är tagna i direkt sol, då ser det verkligen mest lila ut.

Här är det två lager, mycket bra formula och pensel. Lätt att få snygga kanter som ni ser och det torkade normalsnabbt.

Vad gillar du detta? Fint eller hur?

opi-muirmuironthewall-2opi-muirmuironthewall-3opi-muirmuironthewall-4opi-muirmuironthewall-5opi-muirmuironthewall-6

Comments are closed.