depend-364-1

Söndag, en underbar solig dag och dags att bada katterna! Trots att de båda väger runt 5 kg och är starka som bara tonårspojkar kan vara har jag inte ett enda rivmärke på armarna! Snälla katter som inte kämpar på mig! Nu har de att göra ett tag, heh…

Men jag vill visa er ett underbart lack från Depend som jag använde i fredags och fick massor med kommentarer om! Detta är från nya sommarkollektionen som kommer v 19, nr 364. En underbar laxrosa eller kanske aprikosrosa nyans utan skimmer, så otroligt fint! Behövde dock tre lager för att täcka helt, var lite streakigt och tyvärr lyckades jag sabba det innan det hann torka helt. Denna får jag nog köpa en backup av, så fint är det!

Det här är en riktig vårfavorit!

Nu ska jag packa de restade Layla som äntligen kommit!

depend-364-3depend-364-4depend-364-2

  1. Åh den var ju superfin! Jag som just svor på att jag aldrig mer skulle köpa ett Dependlack (ogillar den pyttelilla flaskan som alltid välter och alla jag har kräver minst 3 lager)…

Comments are closed.