Idag kommer ni få se något ovanligt – en videoblogg! Ljuset är riktigt dassigt dock och ibland förlorar vi skärpan. Men det var första gången vi filma med min Canon 60D på riktigt, då vi tidigare testat har vi fått med lite för mycket motorljud från objektivet så denna gång körde vi utan autofokus.

Men, jag har alltså gjort en video där jag demonstrerar och recenserar Lush Toothy Tabs! Jag hoppas ni åtminstone hör vad jag säger, även om bilden är lite för mörk.

Enjoy!

Läs mer om Lush Toothy Tabs här!

 

Aquatic

Pris: 59 kr / 12g

Om du har för avsikt att vara nära och personlig med någon bör du parfymera din andedräkt med denna härliga Aquatic (en explosion av pepparmints-andedräkt kanske inte alltid är det bästa). Denna utsökta blandning av lime och jasmin är verkligen förförisk. Där finns också en hint av grönt te, Earl Grey te och Wakame sjögräs för en lite annorlunda tvist.

Ingredienser:Dicalcium Phosphate Anhydrous, Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar (Potassium bitartrate), Glycerine, Lauroyl Sarcosine, Kaolin, Flavour, Organic Sencha Tea Powder (Camellia sinensis), Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Wakame Seaweed Powder (Undaria pinnatifida), Fair Trade Organic Earl Grey Leaves (Camellia sinensis), Fine Sea Salt, Citric Acid, Sodium Saccharin, *Citral, *Limonene, *Linalool

 

Ultrablast

Pris: 49 kr / 12g

För den fräschaste andedräkt du någonsin haft. Glöm gammaldags pepparmint-tandkräm och använd Ultrablast istället. Pulver av gröna ärtor, wasabi, torkad mynta och havssalt kommer att ta bort all kvardröjande lukt och rengöra tungan. Pepparmint och Spearmint ger fräschet och lavendel lägger till en mild, delikat parfym. Din mun kommer att kännas fräsch och ren i lång tid medan din tunga och dina läppar får en lätt pirrning. Det är wasabin som gör det!

Ingredienser:Dicalcium Phosphate Anhydrous, Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar (Potassium bitartrate), Glycerine, Lauroyl Sarcosine, Garden Pea Powder (Pisum sativum), Kaolin, Peppermint Oil (Mentha piperita), Spearmint Oil (Mentha spicata), French Organic Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Wasabi Powder (Wasbaia japonica), Fair Trade Organic Dried Spearmint (Mentha spicata), Coarse Sea Salt, Citric Acid, Sodium Saccharin, *Limonene, *Linalool, Flavour

  1. Kul att se dig prata! Jag skulle nog vilja se filmsnuttar då och då av alla människor vars bloggar jag följer, det är alltid kul att se hur människor rör sig och låter när de pratar, sådär härligt spontant!

    • @Gråpyre, Visst är det så! Dock kan man bli lite trött om det är en recension tex, det tar ju så lång tid! Jag är inget fan av min röst heller så, lite jobbigt! ;D

  2. Åh,tack för det! Jag har varit nyfiken på de där.Köper från Lush ett par ggr om året,från webshopen,så är det inte favoriter jag köper så är det ju på chans.

Comments are closed.