mus-jelly-2013

Den 1e augusti släpps Make Up Stores nya kollektion Jelly! Det är urbegåvade Linda Hallberg som tagit fram även denna kollektion, bra jobbat tjejen!

Så här skriver Make Up Store om Jelly:

The “Jelly” look spans the entire spectrum of bold, bright colours and sweetly sugared shapes. The collection is one of a cohort of soft-spoken rebels, influenced by the kitten-like movie stars once found in the 1950s and the happy and sexy amazons in the 70s. The “Jelly”-adorer is neither a woman, nor a girl. Instead she works her façade in the name of joy, and glossy and colour is her leading stars. Fusion colours, very much alike an Astro lamp, she changes according to her environment; she comes in as many varieties of styles and colours as the lava lamp itself. She is the Marilyn Monroe of 2013, always suggestive, always sexy and always, always a lot of fun.

 

Jag tycker den här kollektionen är riktigt fin, de skruvade bodylotions som kommer i tre färger/dofter är riktigt fina och en av dem har dessutom lite skimmer i sig. Men min favorit är givetvis ögonskuggan Giallo Damasco i deras nya Marble-formula. Jag har ännu inte provat dem men såg på Honis swatcher att det blir en underbar ljusgrön nyans med mycket skimmer. Jag fick även en grön cybershadow with namn Jelly som jag inte tidigare har – däremot har jag sedan länge skuggan Babydoll. Kanske har den fått en ny formula sedan dess, det vet jag inte.

Även läppstiftet Jelly ser häftigt ut, nästan genomskinligt och otroligt cool färg! Även nagellacken är fina, turkosa Christian och rosa Shazia. Måste sätta mig och leka med den här kollektionen snart…

mus-jelly-2013-giallo-jellymus-jelly-2013-lips-nailsmus-jelly-2013-bodylotionsmus-jelly-2013-caviarmus-jelly2013-BabyDoll_Cybershadow_MUS_2mus-jelly-2013-bag

 

Splash swirl body lotion (155 SEK)

 • Redberries & vanilla
 • Coffee & honeysuckle
 • Apple & pearl

Lipstick (170 SEK)

 • Jelly clear pink orange (jelly)

Slim lipstick (175 SEK )

 • 403 light warm pink (matte)

Lipgloss wand duo (145 SEK )

 • Orchid raspberry swirled with nude peach

Marble eyeshadow (140 SEK)

 • Giallo Damasco marbled green, yellow and blue

Cybershadow (135 SEK)

 • Jelly grass green
 • Babydoll bright fuchsia

Nailpolish (130 SEK)

 • Shazia bright fuchsia (creme)
 • Christian mint green (creme)

Nail deco caviar (95 SEK)

 • Pink

Bags (245 SEK)

 • Jelly

Comments are closed.