19 april, 2024

Holofredag: I AM Custom Color – Irken Invasion Holo Topcoat

iamcustomcolor-irkeninvasion-orly-frolic-1

Härliga fredag! Har just fått iväg Anders och Nadine till badhuset så de får njuta av sol och bad, själv sitter jag hemma och bloggar in helgen. Jag behöver också lite ensamtid, så har inget emot att vara hemma och titta på Uchi när han leker… =)

Men fredagar innebär holofredag, så in och besök Kerstin asap!

Igår fick jag mycket riktigt mitt paket från Ashley, eller om det var i onsdags det anlände? Men ett av de lack jag beställde från henne var ett holotopplack, I AM Custom Color – Irken Invasion Holo Topcoat. Jag har ju tidigare visat er Mentalitys topplack, personligen tycker jag det här har starkare regnbågar och gråar inte ner lacket så mycket heller. Dock valde jag kanske en svår basfärg för att det skulle synas ordentligt, Orly Frolic. Men jag såg med mina blå att regnbågarna var mycket starka och linjära.

Här är det ett lager, fler skulle förmodligen göra det för grått även om det skulle synas mer. Mycket bra formula och bra pensel trots den lilla flaskan. Bra torktid också!

Jag älskar holotopplack, kul att kunna förändra ett lack eller använda vilken färg du vill. Men en del färger är ju väldigt svåra och funkar inte.

Vad tycker du om detta? Är du sugen på att kolla in IAMCC?  Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: I AM Custom Color – Irken Invasion Holo Topcoat, based over Orly Frolic. Very nice rainbows and excellent formula!

iamcustomcolor-irkeninvasion-orly-frolic-2iamcustomcolor-irkeninvasion-orly-frolic-3iamcustomcolor-irkeninvasion-orly-frolic-4iamcustomcolor-irkeninvasion-orly-frolic-5iamcustomcolor-irkeninvasion-orly-frolic-6

4 tankar på “Holofredag: I AM Custom Color – Irken Invasion Holo Topcoat

Kommentarer är stängda.