nubar-goldleaf-1

Söndag! Det här blir helgens enda inlägg, gårdagens inlägg med Volga flyttade jag till november… ;-)

Idag har jag redan hunnit tvätta fönstren på södersidan, förutom de små med spröjs som sitter 2,5 meter upp. De får vara smutsiga, tänker inte bryta benen av mig för några jävla fönsters skull! Få be om någon städtjänst på dem när vi flyttar om några år. Men innan jag lackar om naglarna med något tjusigt nytt lack tänkte jag visa den här duochroma skönheten!

Lappen har trillat bort, men jag är ganska säker på att det är Gold Leaf från Nubar. Om någon har en annan åsikt speak up now or be forever silent! :D Gold Leaf är duochrom som sagt, i guld, lila och brunt. Väldans vackert eller hur? Som vanligt syns det duochroma bäst i skuggan, i direkt solljus syns mest det guldiga. Visst är det suveränt vackert?

Här är det 2 ganska flödiga lager, lättlackat men blir lätt randigt om man går över nageln för många gånger. Missa inte Nubar på Nailmail senare i höst om du gillar denna!

Nu ska jag snart se på fotboll, heja Sverige!

nubar-goldleaf-2nubar-goldleaf-3nubar-goldleaf-4nubar-goldleaf-5

  1. Denna gillade jag riktigt mkt! Har bara ett lack från Nubar än så länge men det ska jag ändra på. ;) Kommer denna finnas att beställa då?

Comments are closed.