chinaglaze-takeabreak-1

Fredag och det betyder ju holofredag! Besök Kerstin för fler underbara hololack, jag är säker på att de kommer upp senare i eftermiddag.

Jag har beställt och äntligen fått hem 6 av China Glaze nya kollektion Hologlam. Jag beställde de med lite mer färg, silvriga och rosa holos är inte min grej. Lackade dem på ett hjul igår och där fick de alla tydliga och fina regnbågar. Men det första att testa på naglarna blev blå Take A Break Trek. Skyller stavfelet på närsynthet! Tack ni som rätta mig!

Men jag är extremt besviken på formulan, kanske förväntade jag mig mer av China Glaze eller jämför med andra märken med holos som Layla och Glitter Gal. Naglarna blir liksom inte målade, räfflorna i nageln syns igenom trots ett lager ridge filler och aqua base, kanske behövs ett tjockare lager med underkläder för att få en snyggare finish. Det är dessutom väldigt holosjukt, testade en nagel utan aqua base och det gick knappt att måla. Dessutom upplevde jag klumpar och att det sprack upp.

Tristast är nog att det är så randigt. Är riktigt besviken alltså, även om det är en fin färg och fina regnbågar. Får se om jag lyckas bättre kommande fredagar!

chinaglaze-takeabreak-6chinaglaze-takeabreak-2chinaglaze-takeabreak-4chinaglaze-takeabreak-3chinaglaze-takeabreak-5

  1. Fin färg, men jag är fortfarande inte övertygad om att jag behöver några av de här. Finns ju andra holos som är bättre.

  2. Snyggt, det här har jag också beställt =) Jag tyckte väl inte formulan var såå hemsk, men det kunde klart varit bättre som t ex Color Clubs hololack.

Comments are closed.