colorclub-missbliss-1

Så var det återigen fredag och mina semesterveckor rusar förbi. Har mer än lovligt ångest över det, men jag försöker göra min sommar så bra jag kan. Jag och Anders gör små utflykter och ser på morgon-tv tillsammans för att riktigt njuta av den tid vi har.

Fredagar innebär ju också holofredag, så in och besök Kerstin för fler snygga manikyrer!

Idag vill jag visa er Color Clubs Miss Bliss från deras Halo Hues-kollektion. Miss Bliss är rosa, ganska trist rosa i vanligt dagsljus men i solen blir det rejäla regnbågar. Det är inget blygt hologramlack direkt utan står för vad den är för något! Det gillar jag! Kanske något dimmig holo men inte så det stör mig så väldans mycket. Regnbågarna är verkligen brutala, sitter och tittar på dem nu och de är riktigt  häftiga!

Här är det tre lager ovanpå aqua base, ganska lättlackat och en bra formula som torkade snabbt. Fin rosa nyans som sagt men utan solen är det inte mycket att  ha.

Vad gillar du detta?

colorclub-missbliss-2colorclub-missbliss-3colorclub-missbliss-4colorclub-missbliss-6colorclub-missbliss-5colorclub-missbliss-7

Förresten, i onsdags var jag med på en turkisk blogg som min vän Aylin har! Kolla in mitt bidrag här!

  1. Rosa är ju som du vet inte riktigt min grej, men hololacken ur den här kollektionen är så galet fina allihopa så jag skulle nästa kunna tänka mig det här.

Comments are closed.