smittenpolish-snozzberrygumdrop-1

Så var det måndag igen, jag sitter här i soffan med laptopen i knät och min datormus på magen hehe. Nadine är här hela veckan, igår började hon visa tecken på att vara sjuk så vi får se vad vi kommer kunna göra framöver. Jag ska iaf göra glukosbelastning på torsdag men den behöver ju inte hon genomlida!

Har du något kul att se fram emot i veckan? Vi firar ju inte påsk och Anders åker med Nadine till Norge på lördag – påskafton – så blir kanske lite fredagsmys med påskägg eller nåt. Vi får se.

Dags för Blå Måndag hos Emelie, ni besöker väl henne idag för fler blå manikyrer och mejker? Själv vill jag visa en färsk manikyr som jag lackade med i morse. I mörkret tydligen. Smitten Polish – Snozzberry Gumdrop kommer från Smittens sommarkollektion 2013, så det är ett lite gammalt lack. Det ser ni också på etiketten och flaskan, de ser ju helt annorlunda ut nu. Trodde jag hade fått detta av någon men har troligtvis köpt det själv vid något tillfälle, kanske var en sån där 5 för $25 som Smitten hade förut? Det är iaf en fin turkosblå nyans med flakes i vitt, gulligt!

Här är det tre lager. Det täckte bra men blev lite flammigt, borde varit mer flödig på samtliga lager. Sedan ser ni på närbilderna att det är flakes i och de sticker ut en del utanför kanten. Har filat bort det nu, syntes inte alls irl utan bara inzoomat. Synd att ljuset är så dåligt nu med regn ute..

Vad tycker ni om detta? Det är en gullig ljusblå färg som jag trivs i, även om det kanske är lite småtråkigt…

smittenpolish-snozzberrygumdrop-2smittenpolish-snozzberrygumdrop-3smittenpolish-snozzberrygumdrop-4smittenpolish-snozzberrygumdrop-5smittenpolish-snozzberrygumdrop-6

  1. Smitten gör alltid fina lack tycker jag :)
    Jag älskar dina naglar också, perfekt form och längd!
    Tack för att du var med på blå måndag, det betyder jättemycket. Och tack för all hjälp med koderna och pepp! Massor med kramar!

Comments are closed.