hotmakeup-wildthing-1

Dags för fula bilder igen då! Slänga eller visa?

Här är gula Hot Makeup – Wild Thing, egentligen en nyans jag gillar rätt bra men det blev nåt fel här. Kanske är det att det är så skirt eller att mina naglar är så fula eller att det är så kladdigt målat… Totalt värdelösa bilder – skäms! Formulan är ju en jelly som jag ju normalt gillar, men här var den nog för seg eller nåt.

Tror jag använt 3 lager här, hade bråttom som fan för jag skulle iväg och bara tog något lack. Då blir resultatet därefter!

Usch och fy! Vad tycker du om detta? Rösta ovan! Lovar att jag visar ett finare lack imorgon!

English: Hot Makeup – Wild Thing, nice yellow but a sucky formula!

hotmakeup-wildthing-2hotmakeup-wildthing-3hotmakeup-wildthing-4hotmakeup-wildthing-5

  1. tycker gult är fint men det är tyvärr svårt att hitta gula lack som funkar på naglarna (likfärgade händer, grisrosa händer). tycker färgen är fin men det är nog för skirt. solig och glad färg iaf :D

Comments are closed.