Ok, då kör vi sammanfattning då!

Sunsational Neons On The Shore Collection har alltså varit en riktigt fin kollektion full med jellies och cremes, jag har blivit överraskad av flera av dem hur vackra de är! Framförallt de rosa neonlacken har knockat mig totalt! Jag gillar jellies och jag har inga problem att måla 4-5 lager. Dessa torkar jättesnabbt och blir jättevackra.

Ni hittar denna kollektion för totalt 460 kr inklusive frakt på head2toebeauty.

Skulle jag rekommendera några lack skulle det vara de i den rosa skalan, de mintgröna är tyvärr väldigt kalkiga. Jag hade också önskat ett rejält gult neon och ett rejält rejält neongrönt!

Ser rätt roligt ut med bilderna nedan, mina händer har helt olika färg. Det beror på 3 olika saker: 1) Olika ljus, solljus eller skugga 2) Att jag försökt få färgen på lacket rätt 3) Att jag använt brun utan sol =)

Cremes:

 • Sun of A Peach (bright orange)
 • Neon & On & On (pink)
 • Bottoms Up (pink-purple)
 • That’s Shore Bright (purple)
 • Too Yacht to Handle (blue-green)
 • Highlight of My Summer (mint)

chinaglaze-sunofapeach-5chinaglaze-neononon-1chinaglaze-bottomsup-1chinaglaze-thatsshorebright-4chinaglaze-tooyachttohandle-1chinaglaze-highlightofmysummer-1

Jellys

 • Shell-O (coral-pink)
 • Your Drive Me Coconuts (purple panic)
 • Heat Index (Hot Pink)
 • Are You Jelly? (purple)
 • Isle See You Later (blue)
 • Keepin’ It Teal (Turquoise)

chinaglaze-shello-1chinaglaze-youdrivemecoconuts-1chinaglaze-heatindex-1chinaglaze-areyoujelly-1chinaglaze-isleseeyoulater-2chinaglaze-keepinitteal-1

 1. Jag älskar dom, helt underbara. Antagligen blir det en beställning (ja, hela kollektionen, och då är jag ingen person som brukar köpa hela kollektioner egentligen) i sommar. Somriga och fina!

 2. Skulle du kunna skriva om det här stycket? Vill veta vilka mer som det var lite problem med. ”Skulle jag rekommendera några lack skulle det vara de i den rosa skalan, de mintgröna och tyvärr väldigt kalkiga. Jag hade också önskat ett rejält gult neon och ett rejält rejält neongrönt!”
  Tack!

 3. Dumt av mig att läsa det här inlägget, nu kan jag nog inte nöja mig med Keepin it Teal som är den enda jag har (hittills) ur kollektionen. :) Vill ha de andra jelliesarna också, och några av krämlacken…

 4. Hej! (igen, redan kommenterat på detta inlägget). Jag tänkte köpa hela kollektionen, men vilken shipping tog du? När jag väljer UPS Worldwide Saver (som väl är billigast?) så får jag upp ”The shipping method you specified is not available to your address.”. Tänkte att du som beställt därifrån tidigare kanske har koll på vad man ”ska” välja.

Comments are closed.