glamofsweden-176-1

Oändligt välkommen till veckans härliga Gröna Onsdag! Ny Stockholmsresa idag, men vi kommer hem rätt tidigt idag så kommer bli en deltagarlista som vanligt. Så lägg till dig i inLinkz nedan! Men gärna före 21.

Idag är det dags att visa ett lack som jag glömt att jag fotat, fick detta av mamma i julklapp och bilderna är tagna i murriga januari. Glam of Sweden – 176 är det osexiga namnet, det tillhör den neoniga skalan av Glam of Swedens lack till skillnad från de mer pastelliga som finns i butik nu. Som ni ser är det rätt svårfotat, men ni ser nog att det är en knallig neonnyans.

Tror det är tre lager, helt ok formula och pensel utan behov av städning. Torkade kanske något långsamt.

Vad tycker du om detta?

glamofsweden-176-2glamofsweden-176-3glamofsweden-176-4

 

—♥—

[inlinkz_linkup id=518251 mode=1]

  • Ja, de är riktigt fina faktiskt! Jag hade lack i den här färgen på mitten av 90-talet men då var de riktigt svåra att få tag i.
   Och välkommen hit, kul att du var med! =)

 1. Underbar knallig färg! Har bara sett Glam of Swedens pastellfärger i dödsskalle, det här skulle jag gärna få tag på själv, så härlig färg! Har inte något nytt grönt att visa idag så jag kompenserar och visar två äldre gröna idag. =)

  • Ja, det kanske inte finns överallt? Ska ha en bloppis snart, detta kanske hamnar där.
   Kul att du var med idag! =)

 2. har själv detta lack och jag gillar det!!jag gillar de flesta döskalle lacken av glam of sweden , tror jag hade tre till fyra lager av detta =) är själv med idag med ett från ciate.

  • Ja, kommer inte riktigt ihåg om det var 3 eller fler lager. Kan säkert stämma att det var fler!
   Kul att du var med idag! =)

 3. åh glömde tiden, är också med idag, fixar det direkt och hoppas det inte är för sent. tyvärr inget nytt än men en ny manikyr iaf :D läcker färg du har på tassarna :D

Comments are closed.