chinaglaze-shello-1

Jaha, det lila Are You Jelly? var det ingen som uppskattade eller? Så fult var det väl inte?

Idag kommer så sista lacket från den här ljuvliga neonjellykollektionen Sunsational Neons On The Shore Collection från China Glaze. I em lägger ju upp ett inlägg med alla lack, så kan vi diskutera då vilket som är snyggast!

Men detta lack – Shell-O – är en mycket vacker korallrosa, nästan korallorange nyans. Jellyformula men även här mer crelly. Absolut inte fem lager och ändå vnl som Sminkan skrev igår. Här är det tre lager och det räcker bra. Antar att jag målar flödigare. Lätt att måla med och torkar snabbt och blankt.

Mycket vacker även denna, eller vad tycker du?

chinaglaze-shello-2chinaglaze-shello-3chinaglaze-shello-4chinaglaze-shello-5

  1. Helt underbart! Alltså kämpar verkligen mot mitt förnuft just nu. har långt fler lack än jag någonsin kommer hinna med och samtidigt vill jag ha så många från den här kollektionen. Gaaah!

  2. Vad många rosa nyanser det var. Ska bli roligt att se alla dessa ihop för att kunna välja favorit :) Nu när man sett ett och ett har jag tänkt att alla var snygga och must-haves så blir spännande att se vilket som var bäst sen :)

  3. Älskar den färgen!!! Precis min typ av färg :-) Själv tycker jag dock att det är så jobbigt att fixa med nagellack, eller snarare att låta det torka. Sedan ser det ändå inte snyggt ut efter typ en dag, men jag tycker ju att det är så otroligt snyggt med målade naglar!!! Lat som jag är kör jag med Gellish och låter andra göra jobbet ;-)

    • @Lilla E, Åååh, så kan man ju inte tänka? Det är ju själva lackandet som är roligt och sedan att gå och njuta av resultatet! Om du har svårt att få det att torka snabbt ska du ju köpa ett bra topplack.

  4. Are you jelly var fint men Shell-O bara måste jag ha! Har en konstant jakt efter det perfekta koralltonade lacket. Mycket rosatonade lack i denna kollektion som känns väldigt lockande vilket är kul!

Comments are closed.