Förlåt! Första gången sedan Grön Onsdag startade som jag inte orkade med att fixa en sammanfattning, jag ber verkligen om ursäkt. Men efter två dagars jobb och sedan Valborg så kom jag hem alldeles för sent och var sååå trött. Det hade helt enkelt inte gått…

Men det får bli idag istället! Sköna Maj Välkommen! Jag ska fixa den här sammanfattningen och sedan ska vi ner till Hörsalsparken där Feministiskt Initiativ har en manifestation. Kanske köpa mig en pin om de har några =)

Då kör vi igång då med besöken hos er! Kul att ni var så många trots Valborg!

Deltagare Grön Onsdag

 • Jezzika var först ut idag, men ett fint turkost från H&M. Tjusigt nyans!
 • AnnKicki deltar med ett ganska murrigt IsaDora, men jag gillar murriga olivgröna nyanser! Väldigt snyggt!
 • Pamsan visar ett vårgrönt CND, med en torktid på 8,5 minut!? Jösses, vem orkar sitta så länge? Väldigt fint nyans dock!
 • Gelic har KleanColor på naglarna idag, verkligen en passande vårnyans som påminner om musöron. Lite för nära frost dock.
 • Sminkans första bidrag för dagen är från Love Thy Polish, veckans första indie (förutom mitt). Gillar kombinationen av nyansen, snyggt!
 • Sminkans andra bidrag kommer från Different Dimension, en holo! Jösses så vackert! Jag vill ha holotapeter, vore inte det härligt?
 • Marina visar ett vackert Nubar, hon har köpt det från mig faktiskt – alltid roligt! Gillar den här nyansen, men tror att jag gett bort min flaska…
 • Lottsky första bidrag är en Saint Patrick-manikyr, med lack från Depend. Fin nailart med!
 • Lottskys andra bidrag är från butter London, har just fått hem detta men inte använt det än. Fint!
 • Zara visar en hur söt manikyr som helst, med lack från bla Femme Fatale och OPI. Otroligt söt!
 • Malin är sist ut, hon visar piCture pOlish på instagram. Ljuvligt lack det där!

[inlinkz_linkup id=399177 mode=1]

 1. Du ska absolut imte ha dåligt samvete för att du inte hann med sammanfattningen! Älskar att du orkar göra dem alls men är helt okay om de kommer en annan dag än onsdag! Det är imponerande nog att du drar i detta varje vecka.

  • Tack för det =) Jag vill ju göra sammanfattningen eftersom ni ju gjort så fina manikyrer! Men jösses vad trött jag var i onsdags…

Comments are closed.