ginatricot-seabug-1

unitedingreen-logoVarmt välkomna till dag 2 av United in Green! Det var en hel del av er som var med igår och jag såg också aktivitet på Instagram. Tack för det!

Som jag skrev igår är jag inte längre drabbad av depression men anser att jag tidigare haft problem med nedstämdhet och ångest. Men första gången var det efter en jobbig och oväntad seperation. Tyvärr fick jag antidepressiva medel av min doktor istället för en remiss till en psykolog, för nu i efterhand är det klart som korvspad att det var en krisreaktion. Här gjorde min sambo slut med mig helt plötsligt, en kille som jag trodde jag skulle leva med resten av mitt liv. Med terapi hade det aldrig behövts medicin till att börja med, nu åt jag dem i 6 år eller så. Jag slutade när min pappa dog, jag ville inte vara bedövad och känslokall i den situationen.

Jag tror på allvar att min sorgeprocess gick mycket fortare tack vare att jag hade kontakt med mina känslor, istället för att trycka ner dem. Jag har tidigare berättat om detta i Folkbladet, läs gärna den artikeln här! Däremot tror jag absolut att klinisk depression eller ångestproblematik är mycket behjälpt av antidepressiva medel – men inte enbart och utan terapi!

Nåja, dags att presentera dagens lack! Detta är en ganska tealturkos nyans som ni säkert sett på många bloggar redan, Gina Tricot – Seabug. Borde kanske visat denna igår, då hade jag ju kunnat vara med i Blå Måndag också, heh… Men det är en härlig turkos-blågrön nyans, skimmer och en rätt härlig finish ändå.

Här är det två lager, bra formula och lättlackat. Gina Tricot har en del bra lack ändå!

Vad tycker du om detta?

ginatricot-seabug-2ginatricot-seabug-3ginatricot-seabug-4ginatricot-seabug-5

Koder, ladda ner textfilen nedan!
InLinkz till samtliga dagar för United in Green
Koden för idag tisdag

[inlinkz_linkup id=450856 mode=1]

  1. Gina Tricot är verkligen bra på gröna och turkosa lack. Kanske att jag har något grönt otestat Gina-lack i lådan.

    Jag visar ett fantastiskt fint lack idag. Åh, det är så fint, så fint. :)

  2. Jättefin färg. Funderar om jag ska hinna lyckas köpa denna också. :)

    Hann inte med igår men idag är jag allt med. Skriver också lite om det här med medicinering, läste en riktigt intressant artikel om bla det som jag länkar till idag. :)

  3. Just nu hade jag önskat att denna gröna vecka är senare när jag lagom har målat inför den rosaveckan i mammas anda!

  4. Verkar vara flera som är inne på det här med att medicinering inte är den perfekta lösningen. Gäller nog vid många tillstånd, inte bara depression iofs. Om ändå vården hade kompetensen och tiden att verkligen hjälpa alla individuellt med orsaken till deras problem istället för att köra snabblösningar på symptomen…

Comments are closed.