Som jag berättade i tisdags har jag fått pressprover från China Glaze, jag har fått delar av Spring Fling kollektionen. Tyvärr fick jag inte de magiska rosa lacken som jag dreglat över hos Anne bla men det finns andra fina i de jag fått.

China Glaze är inte ett favoritmärke, de är fyndiga med namn och kollektioner och ibland får de en fullträff. Men de är lite för mainstream, de är inte så kreativa som de kanske var för 10-15 år sedan. Jag köper således inte så många av detta märke, jag har dessutom ofta blivit lite besviken på formulan och penseln.

Lacket vi ska börja med är ler-beiga-vita China Glaze – We Run This Beach, kallas nyansen greige? Här var formulan och penseln ändå helt ok, det är ju ett helt vanligt krämlack som framhäver en del av mina ojämnheter i nageln. Men det är en fin nyans, vilsam liksom. Den går mot grått snarare än brunt, riktigt fin ändå.

2 lager, kanske att ett tredje och topplack hade räddat det. Torkade ganska långsamt men inte underkänd. Jag gillar det faktiskt!

Vad tycker du om detta?